Állások Skóciában, Edinburghban és Glasgowban

Üdvözöljük Skócia legnépszerűbb munkaközvetitő ottlapján! Web-lapjainkon a Skóciában található állások legszélesebb választékát nyújtjuk. Különösen figyelmébe ajánljuk Edinburgh és Glasgow városokat!

A skót gazdaság szinte valamennyi ágazatában jelentős a szakképzett munkaerő hiánya. A munkáltatók hovatartozásra való tekintet nélkül, az EU valamennyi országából alkalmaznak dolgozókat. Cégünk, az s1jobs nyújtja a legszélesebb áttekintést a legkívánatosabb Skócia-i munkalehetőségekről. A külföldi áttelepülés elősegítése érdekében portálunk részletes tájékoztatást ad a skót élet- és munkakörülményekről.

Válogatott részlegek az s1jobs ajánlataiból (eredmények angolul)

Miért éppen Skóciát válasszuk?
Skóciában olyan, főleg az EU tagországokból származó, külföldi tehetségek beáramlására van igény, akik kitűnően együtt tudnak működni az idevalósiakkal. Elsősorban az oktatási, gépipari, egészségügyi, számítástechnikai, vendéglátóipari és építőipari szektorokban vannak lehetőségek szakkáderek elhelyezkedésére.

Skócia az Egyesült Királyság tagállama, modern, demokratikus ország, lakossága 5 millió fő. Skócia irigylésre méltó életszínvonalat nyújt, az EU átlagnál magasabb jövedelemmel, élettel lüktető városokkal és gyönyörű tájakkal.
További anyagok Skóciáról

Hogyan felelhetünk meg a brit munkavállalási törvényeknek?
Amennyiben egy új EU tagország állampolgára egy hónapon túl kíván az Egyesült Királyságban munkát vállalni, akkor nyilvántartásba kell vetetnie magát a 2004. május elsején hatályba lépett «Accession State Worker Registration Scheme» előírásai szerint.
További részletek itt

Miért dolgozzunk az Egyesült Királyságban?
Az Egyesült Királyságban kedvező fogadtatásra lelnek a különböző kultúrák és etnikumok. A növekvő gazdaság kedvező lehetőségeket teremt a munkájukért lelkesedő dolgozóknak. Bár London Európa legnagyobb városa, az Egyesült Királyság nem csak a fővárosból áll.
Tájékozódjon erről bővebben

Hogyan készítsünk angol nyelvű önéletrajzot?
Az önéletrajz (curriculum vitae, röviden CV) kulcsszerepet játszik abban, hogy a kívánt munkaadóval szóbeli meghallgatásra (interjú) kerüljön sor. Éppen ezért a CV-ben a szakképesítések és a korábbi munkahelyek pontos és tömör felsorolása a legfontosabb.
További részletek itt